Atletenbegeleiding

Atletenbegeleiding

Wil jij ook door de Balance-coaches begeleid worden in aanloop naar je volgende fitness- of bodybuildingwedstrijd? Neem voor atletenbegeleiding contact met ons op. We maken dan snel een afspraak met je. Tijdens die afspraak bekijken we samen met jou of er voor jou mogelijkheden zijn binnen het Balance Dreamteam, bij coaches Sandra van de Kamp en Imro Beuk.

Atletenbegeleiding op het hoogste niveau

Bij onze atleten richten wij de begeleiding hoofdzakelijk op de inhoud. Jij wilt het podium op en
je wilt door ons begeleid worden: dan verwachten wij van jou 200% inzet. Dat betekent dat je
je precies aan het plan houdt dat we samen met jou maken. Je eet tot op de gram nauwkeurig! Dat klinkt misschien hard, maar dat is hoe het werkt als je op topniveau wilt meestrijden.

Hoe begeleiden wij de Balance-atleten?

Jouw sterke en zwakke punten vormen de basis van het plan. We richten je voedings- en trainingsschema’s daarop in. We plannen alles zo dat je op de wedstrijd in je best mogelijke shape staat en jezelf perfect weet te presenteren.

Alleen voor natural bodybuilding

Wij werken puur natuur. Effectief trainen, uitgebalanceerd eten en voldoende rust. Bij Balance komen er geen dubieuze middelen aan te pas en al helemaal geen verboden middelen! Wij verwachten dan ook van al onze atleten dat zij tijdens en buiten de wedstrijden om hun volledige medewerking verlenen aan eventuele dopingcontroles.

Kom langs bij Balance!

Zie je het nog steeds zitten, atletenbegeleiding bij Balance? Dan ben je van harte welkom voor een eerste gesprek met de Balance Dreamteam-coaches!