Inschrijven

Kom bij Balance trainen

Inschrijven? Leuk! We horen graag van je. Vul je gegevens in op het contactformulier en verstuur het. We nemen dan zsm contact met je op voor meer informatie en/of het inplannen van een proefles of een intakegesprek.

Hoe zit het met de abonnementen?

Kom je bij ons trainen, dan kies je een abonnement dat bij jou past. Dit kan een kennismakingsabonnement zijn voor een kortere periode of een abonnement voor een langere periode. Wij zullen je hier aan de hand van jouw doelen en wensen in adviseren. Je kunt kiezen voor alleen EGYM of een combinatie van EGYM met small group training. Wil je één op één begeleiding? Dan is personal training de beste keuze voor jou. Samen zullen we de mogelijkheden bespreken.

liever personal training?

Wil je heel specifiek aan de slag met jouw persoonlijke doelen? Dan kun je ook kiezen voor personal training. Dat kan als toevoeging op je abonnement, maar je kunt ook volledig voor personal training kiezen. Het is maar net wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Hoe gaat het dan verder?

  • Je krijgt van ons een mailtje of telefoontje.
  • We nodigen je uit om langs te komen voor een gesprek of een proeftraining.
  • Tijdens een vrijblijvende intake bekijk je samen met een trainer wat je doelen zijn en welke rol Balance kan spelen bij het bereiken ervan.
  • Alles is op maat: het is jouw journey!

Besluit je om bij ons te komen trainen en/of een personal coachingstraject in te gaan? Leuk! Je kunt direct na je inschrijving al meedoen met je eerste groepsles.
Vul snel het contactformulier in. We nemen zsm contact met je op. Je zit nog nergens aan vast!