Over Balance

Balance Personal Training

Je vindt Balance Personal Training in Zeist. Daar beschikken we over een mooie trainingsruimte en een ruimte voor coachinggesprekken, lezingen of om gewoon even bij te praten met jouw coach onder het genot van een kopje koffie. Iedereen is er welkom.

Of je nu een mooier lichaam wilt of meer energie of wilt herstellen van een vervelende blessure. En of je nu een ervaren fitness’er bent of niet, iedereen heeft z’n eigen redenen om naar Balance te komen. Kom langs. Dan bekijken we samen hoe we jou kunnen helpen om te komen waar je wilt.

Image
  • Waar staat Balance voor?

    Onze trainers staan er elke dag om mensen te helpen om meer uit het leven te halen. Om jou te helpen, op weg naar een levensstijl waarmee je de doelen bereikt. Wat die ook zijn. Een levensstijl die ondersteunt wie je bent. Your goal is our mission!

  • Team van zes trainer-coaches

    Niet één maar wel zes ervaren trainers staan voor je klaar. Soms heb je behoefte aan een vaste coach. En soms is het handig om de ervaring van verschillende trainers in te zetten. We bekijken altijd wie jou op dit moment het best kan helpen om te bereiken wat je wilt.