Coaching

Coaching bij Balance

Je traint aardig. Je eet best wel goed. En toch blijft het gewenste resultaat uit. Geldt dit voor jou? Dan hebben we goed nieuws: alle energie die je in je training en in jouw leefstijl steekt is fantastisch! Soms is het alleen nodig om de focus iets te verleggen voor een (beter) resultaat. Een coach helpt je daarbij. Ook als je je er helemaal niet toe kunt zetten om in beweging te komen of gezonder te gaan eten kunnen wij je helpen. Een coach helpt je het beste uit jezelf te halen.

Coaching als onderdeel van personal training

Coaching maakt onderdeel uit van personal training binnen Balance. Het is belangrijk dat je de focus op de juiste dingen legt. Je kunt nog zo goed trainen, maar als de rest niet op orde is (denk bijvoorbeeld aan voeding en rust), zul je nooit het optimale resultaat behalen. Door middel van personal coaching helpen wij je hierbij. Wij helpen je niet alleen volhouden, maar ook de juiste balans te vinden in jouw leven waarin jij op je best functioneert en floreert.
Soms is de juiste mindset het enige dat je nodig hebt om je trainingen naar een hoger level te brengen; je eten onder controle te krijgen; en aan het fitte lichaam te werken dat je wilt. Ontdek wat een coach voor jou kan doen: neem contact met ons op.