Groepstraining

Trainen in kleine groepen

Samen trainen in een prettige sfeer, gecorrigeerd worden door de trainers op o.a. de juiste houding en techniek, en waar volop ruimte is voor complimentjes en aanmoedigingen. Die krijg je bij Balance altijd. Onder meer van je medesporters. Samen een small group training of Hammertimeles doen is hartstikke leuk en motiverend.

Ieder heeft zijn eigen doelen, maar je kunt elkaar wel helpen. Door samen te werken in de Hammertimeles bijvoorbeeld. Of door elkaar aan te moedigen in het heetst van de strijd tijdens een small group training. In deze groepen zitten maximaal 8 personen en wordt de 1,5 meter afstand in acht genomen.

  • Small group

    In 30 minuten je hele lichaam trainen? En aan je conditie werken? Dat kan met de smallgroup-training! In een klein groepje pak je alle belangrijke spieren aan. In korte tijd een volledige workout!

  • Hammertime

    Maak kennis met hammertime! Deze exclusieve les is helemaal gericht op krachttraining. In een klein groepje train je onder begeleiding van een ervaren instructeur alle grote spiergroepen van je lichaam. Zo creƫer je spiermassa en shape je je lichaam.

  • Personal training

    Wil je liever 1-op-1-begeleiding? Of een combinatie van groepslessen en personal training? Dat kan natuurlijk ook. Stel samen met een trainer je persoonlijke doelen vast. En ga aan de slag met een eet- en trainingsschema op maat.