Groepstraining

Trainen in kleine groepen

Samen trainen in een prettige sfeer, gecorrigeerd worden door de trainers op o.a. de juiste houding en techniek, en waar volop ruimte is voor complimentjes en aanmoedigingen. Die krijg je bij Balance altijd. Niet alleen van je coach, maar ook van je medesporters. Samen een small group training of Hammertimeles doen is hartstikke leuk en motiverend.

Ieder heeft zijn eigen doelen, maar je kunt elkaar wel helpen. Door samen te werken in de Hammertimeles bijvoorbeeld. Of door elkaar aan te moedigen in het heetst van de strijd tijdens een small group training. .

  • Small group

    In 30 minuten je hele lichaam trainen? En aan je conditie werken? Dat kan met de smallgroup-training! In een klein groepje pak je alle belangrijke spieren aan. In korte tijd een volledige workout!

  • Hammertime

    Maak kennis met hammertime! Deze exclusieve les is helemaal gericht op krachttraining. In een klein groepje train je onder begeleiding van een ervaren instructeur alle grote spiergroepen van je lichaam. Zo creƫer je spiermassa en shape je je lichaam.

  • Kickboksen en booty workout

    Naast de small group trainingen en Hammertime kun je ook nog meedoen aan onze kickboksles en Booty workout. Dit zijn hele leuke aanvullende workouts van 30 minuten, waar het bij het kickboksen vooral draait om techniek en uithoudingsvermogen. De Booty workout is een half uur bilspiertraining voor mooie strakke ronde billen.