Small Group

Volledige workout in 30 minuten

In slechts 30 minuten werken aan een gezonder, sterker en slanker lichaam. Dat is small group. Schrijf je in voor een proefles. Of lees hieronder meer over smallgroup-trainingen.

De meest efficiënte workout

Een small group training duurt slechts 30 minuten. In dat half uur train je alle spiergroepen op kracht, snelheid, coördinatie, houding en uithoudingsvermogen. Een zeer complete workout! De voordelen van small group op een rijtje:

 • Je wordt slanker, strakker en sterker
 • Je uithoudingsvermogen verbetert
 • Je lichaamshouding verbetert
 • je voelt je fitter en straalt meer zelfvertrouwen uit
 • je voelt je voldaan en de trainingen geven je positieve energie

Hoe ziet een small group training bij Balance eruit?

Tijdens de training doe je acht verschillende oefeningen en die oefeningen duren een minuut. Je hebt 10 seconden wisseltijd naar de volgende oefening. Die oefeningen zijn allemaal opgesteld rondom de Synrgy360S van Life Fitness. In totaal doe je 3 rondjes. Je gebruikt gewichten, elastieken, ballen en je eigen lichaamsgewicht. Alle spiergroepen (en je uithoudingsvermogen) komen aan bod. De oefeningen vormen als het ware een circuit. De trainers veranderen het circuit elke maand. Je zult je niet vervelen en je zult merken dat je het steeds beter kunt uitvoeren!

Maximaal acht deelnemers per les

De naam zegt het al: een small group training doe je met een kleine groep. Je traint in een groep van maximaal acht personen onder begeleiding van een professionele trainer.

Hoe vaak trainen?

Hoe vaak je traint, hangt een beetje af van je doel. In principe is twee keer per week small group voldoende. Om je lichaam te shapen en je conditie te verbeteren. Je mag echter zo vaak komen als je wilt. Je bepaalt zelf hoe vaak je traint. Natuurlijk kun je advies krijgen van je trainer.

Lesrooster

Maandag
9.00 uur small group training
9.45 uur Hammertime
18.00 uur small group training
18.45 uur Hammertime
20.00 uur Hammertime

Dinsdag
9.00 uur small group training
9.45 uur small group training
18.30 uur Kickboksen
19.15 uur small group training
20.00 uur Hammertime

Woensdag
7.45 uur Hammertime
9.00 uur small group training
9.45 uur small group training

18.30 uur small group training
19.15 uur Booty Workout

Donderdag
9.00 uur small group training
9.45 uur Hammertime

19.15 uur small group training
20.00 uur Hammertime

Vrijdag
8.15 uur small group training
9.00 uur small group training
9.45 uur Hammertime

 • Schrijf je in voor een proefles

  Kom langs en ervaar de smallgroup-training zelf! Ontdek hoe leuk het is om in een kleine groep van enthousiaste sporters aan je doelen te werken. Dan kun je direct al je vragen stellen aan onze professionele trainers. Schrijf je in voor een gratis proefles.

 • Personal training

  Wil je liever 1-op-1-begeleiding? Of een combinatie van groepslessen en personal training? Dat kan natuurlijk ook. Stel samen met een trainer je persoonlijke doelen vast. En ga aan de slag met een eet- en trainingsschema op maat.

 • Meer weten?

  Je kunt bij Balance ook meedoen aan de Hammertime-lessen. En natuurlijk helpen we je graag met een voedingsschema. Balance is dé plek om je lifestyle te veranderen! Meer weten? Neem even contact met ons op.

Image