Hammertime

It’s hammertime!

Onze sporters weten het al lang: van Hammertime krijg je een prachtig lichaam. Met krachttraining bouw je spiermassa op en shape je je lichaam. En hoe leuk is het dat je dat in een kleine groep kunt doen, volledig op jouw eigen niveau!

Zo ziet een hammertimeles eruit

In een groep van maximaal acht sporters werk je samen met een maatje rondom de HD Elite van Hammerstrength. Je houdt elke week je voortgang bij op je persoonlijke trainingsschema. We zoomen regelmatig in op de techniek van de verschillende oefeningen. Die is essentieel voor je training. Onze krachttraining wordt opgebouwd gedurende een periode van acht weken. Over deze opbouw krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Zo kun je je training afstemmen op je doelen.

Hoe zit het precies met abonnementen en lessen?

Hammertime maakt – net als de small group training, kickboksles en de Booty workout – onderdeel uit van het EGYM totaal abonnement. Je kunt dus ook meedoen aan deze exclusieve krachttrainingsles. Small group trainingen mag je onbeperkt volgen. Hammertime doe je één keer per week. En dat is ook echt voldoende! Voorafgaand aan deelname aan de Hammertime lessen heb je 2 personal trainingen nodig om het systeem en de trainingstechniek aan te leren. Een goed begin is het halve werk. Deze 2 voorbereidende personal trainingen kun je bij ons boeken wanneer jij er klaar voor bent en wanneer het jou uitkomt.
Image