Hammertime

It’s hammertime!

Onze sporters weten het al lang: van hammertime krijg je een prachtig lichaam. Met krachttraining bouw je spiermassa op en shape je je lichaam. Het resultaat? Mooie benen en een strakke buik

Zo ziet een hammertimeles eruit

In een groep van maximaal acht sporters werk je samen met een maatje rondom de HD Elite van Hammerstrength. Je houdt elke week je voortgang bij op je persoonlijke trainingsschema. We zoomen regelmatig in op de techniek van de verschillende oefeningen. Die is essentieel voor je training. Onze krachttraining wordt opgebouwd gedurende een periode van acht weken. Over deze opbouw krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Zo kun je je training afstemmen op je doelen.

Hoe zit het precies met abonnementen en lessen?

Hammertime maakt – net als de kickboxles en de Booty workout – onderdeel uit van het smallgroup-abonnement. Je kunt dus ook meedoen aan deze exclusieve krachttrainingsles! Smallgroup-lessen mag je onbeperkt volgen. Hammertime doe je één keer per week. (En dat is ook echt voldoende om je doelen te halen!)

  • Personal training

    Wil je liever 1-op-1-begeleiding? Of een combinatie van groepslessen en personal training? Dat kan natuurlijk ook. Stel samen met een trainer je persoonlijke doelen vast. En ga aan de slag met een eet- en trainingsschema op maat.

  • Meer weten?

    Je kunt bij Balance ook personal training krijgen. Of meedoen aan de Hammertime-lessen. Meer weten? Neem even contact met ons op.

Image