Personal training

Personal training bij Balance

Je fitter voelen; aan een mooi lichaam werken; en beter eten. En dat allemaal binnen de kaders van je huidige leven. Het kan! Samen met een personal trainer van Balance werk jij aan een levensstijl die past bij je doelen.

de beste  trainers

Misschien weet je precies wat je wilt: een sportief lichaam; meer energie; weten welke voeding goed voor je is. Als dat zo is, stel je samen met je personal trainer een plan op om jouw doel(en) te bereiken. En ja, je doelen mogen veranderen! Ze geven richting aan het proces, maar ze zijn niet heilig.

Heb je nog niet zo goed in beeld wat je nu eigenlijk wilt veranderen? Geen probleem. Samen met je personal coach ontdek je wat voor jou belangrijk is. Op basis daarvan benoem je samen een doel. Daarna stel je samen een plan op om je doel – en de weg erheen – in je leven te passen.

Een andere levensstijl werkt alleen als deze past bij wie je bent.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Image
  • Trainen met een personal trainer

    Je traint onder begeleiding van een ervaren en goed opgeleide trainer. Je stelt samen met hem of haar je doelen vast. Geen dertienineendozijn-schema, maar een schema dat echt past bij jou, je leven en je doelen. De begeleiding is deskundig en soms een beetje streng. Doelen bereik je alleen als je kritisch blijft op je eigen trainingstechniek. En alleen als je de juiste mindset hebt. Maar geen zorgen: je trainer helpt je ook daarmee.

  • Voedingsadvies van je coach

    Hoe kun je het beste eten om jouw doelen te halen? Balance doet niet mee met voedingshypes van superfoods, koolhydraatarme diëten, etc. Gewoon goed, gezond en eten in de juiste balans. Jouw coach maakt, rekening houden met jouw wensen, een eetschema dat goed in jouw leven past. Daar horen natuurlijk ook evaluaties bij. Van dingen doen, leer je wat wel en niet voor je werkt.

  • Coaching naar de juiste mindset

    Als je bij Balance komt trainen, vragen we een bepaalde inzet van je. Natuurlijk is het belangrijk dat je het naar je zin hebt en plezier hebt in je trainingen. Maar als je doelen wilt bereiken, is daar een bepaalde mindset voor nodig. Dus niet alleen de inzet tijdens de trainingen, maar ook buiten de gym; bijvoorbeeld thuis, of met je vrienden en op het werk. En dat zal de ene keer makkelijker zijn dan de andere keer. Onze coaches helpen je hierbij.