EGYM

train bij ons op egym!

Bij Balance bieden wij verschillende mogelijkheden om onze cliënten optimaal te begeleiden in het behalen van hun persoonlijke trainings-, leefstijl- en gezondheidsdoelstellingen.
Naast onze personal trainingen, small group trainingen, Hammertime lessen, Booty workout en Kickbokslessen, hebben wij met de slimme EGYM-krachttoestellen van fitness fabrikant Johnson Health Tech een nieuwe dimensie toegevoegd aan onze trainingsfaciliteiten.

EGYM is een hightech vorm van krachttraining voor het hele lichaam, die gebaseerd is op het resultaat van krachttesten en je persoonlijke doelstelling. Je traint in een circuitvorm waarbij je op 9 toestellen jouw hele lichaam traint. De training duurt slechts een half uur. Trainen op EGYM is niet alleen gemakkelijk en effectief, maar ook nog eens leuk!  Door het nauwkeurig meten van je kracht en mobiliteit kunnen wij je voortgang nog beter monitoren. In de geïntegreerde app wordt dit allemaal goed zichtbaar gemaakt.

Je kunt bij ons kiezen voor een EGYM Exclusive abonnement, waarbij je onbeperkt op onze Egym toestellen traint, of een EGYM Totaal abonnement, waarbij je je ook nog eens onbeperkt gebruik kunt maken van onze small group trainingen.

openingstijden egym:

Vanaf 1 november 2023 breiden wij onze openingstijden uit! Je kunt dan elke dag bij ons trainen op EGYM, al vanaf 07.00 uur 's morgens. We hebben bemande uren en  onbemande uren. Dat wil zeggen dat je ook gebruik kunt maken van EGYM als er geen trainers aanwezig zijn.

Onbemande uren:
maandag t/m donderdag
van 07.00 uur tot 22.30 uur 
vrijdag t/m zondag 

van 07.00 uur tot 16.00 uur

Bemande uren (altijd een trainer aanwezig):
maandag t/m donderdag

van 09.00 uur tot 13.00 uur
van 18.00 uur tot 21.00 uur
vrijdag

van 09.00 uur tot 13.00 uur
zondag
van 09.00 uur tot 12.00 uur

Image