EGYM

Nieuw: vanaf oktober breiden wij uit!

Als Balance PT doen wij er alles aan om onze cliënten optimaal begeleiden in het behalen van hun persoonlijke trainings-, leefstijl- en gezondheidsdoelstellingen.
Naast onze Personal Trainingen, Small Group Trainingen, Hammertime lessen, Booty Workout en Kickbokslessen, denken wij met de slimme EGYM-krachttoestellen van fitness fabrikant Johnson Health Tech een nieuwe dimensie toe te voegen aan onze trainingsfaciliteiten.

EGYM is een hightech vorm van krachttraining voor het hele lichaam, die gebaseerd is op het resultaat van krachttesten en je persoonlijke doelstelling, waarbij er geperiodiseerd wordt zoals onze huidige clienten al van ons gewend zijn. Je traint in een circuitvorm waarbij je op 9 toestellen jouw hele lichaam traint. De training duurt een half uur. Dit is een ideale aanvulling op wat wij nu al bieden. Door het nauwkeurig meten van je kracht, mobiliteit en cardio kunnen wij je voortgang nog beter monitoren. In de geïntegreerde app wordt dit allemaal goed zichtbaar gemaakt.

Je kunt EGYM voor 30 euro per maand toevoegen aan jouw bestaande Balance abonnement in een zogenaamd EGYM Combi abonnement, of als je alleen gebruik wilt maken van EGYM, dan kun je voor 60 euro per maand bij ons terecht met een EGYM abonnement. Je kunt dan onbeperkt gebruik maken van de EGYM.

Introductie actie

voor leden:

Indien jij gebruik wilt maken van onze EGYM uitbreiding dan vragen wij 30 euro per maand bovenop jouw reguliere Small Group abonnement. Hiervoor kun je onbeperkt gebruik maken van EGYM, op de momenten dat het jou schikt, je bent dus niet van lestijden afhankelijk. 

Als introductie aanbieding is het mogelijk om EGYM voor het eerste jaar af te kopen. Je betaalt dan éénmalig 300 euro in plaats van 12 x 30 euro. Als je EGYM probeert en het onverhoopt niet bevalt, dan kun je na 1 maand stoppen en krijg je je volledige investering terug.
.

Introductie actie voor niet-leden:

Indien jij (nog) geen Balance lid bent, en alleen gebruik wilt maken van onze EGYM faciliteiten, dan hebben wij ook voor jou een mooie introductie aanbieding. Een prijs voor een EGYM abonnement bedraagt 60 euro per maand. Wanneer jij het gebruik van EGYM 1 jaar vooruit betaalt, dan krijg je 1 maand gratis. Je betaalt dan éénmalig 660 euro in plaats van 12 x 60 euro. Als je EGYM probeert en het onverhoopt niet bevalt, dan kun je na 1 maand stoppen en krijg je jouw volledige investering terug.

Mocht je in de loop van het jaar besluiten ook deel te willen nemen aan onze small group trainingen en/of Hammertime lessen, dan kun je ten alle tijden jouw abonnement uitbreiden naar een EGYM Combi abonnement en dan verrekenen wij dat met wat er al vooruit betaald is. 

openingstijden egym:

maandag en donderdag
van 08.30 uur tot 12.00 uur
van 14.00 uur tot 16.00 uur
van 18.00 uur tot 21.00 uur
dinsdag
van 08.30 uur tot 13.00 uur
van 18.00 uur tot 21.00 uur
woensdag
van 07.30 uur tot 12.00 uur
van 14.00 uur tot 16.00 uur
van 18.00 uur tot 20.00 uur
vrijdag
van 07.30 uur tot 13.00 uur
zondag
van 09.00 uur tot 12.00 uur
. 

Image