Voedingsadvies

Voedingsadvies

Een mooi, fit en sterk lichaam is het resultaat van een gezonde levensstijl. Iedereen snapt dat je een teveel aan junkfood, frisdrank en ijsjes beter kunt laten staan. Waarom lijkt dat dan toch zo moeilijk te zijn? Ontdek samen met ons hoe het voor jou perfecte eetpatroon eruit kan zien en hoe je dat onderdeel maakt van jouw leven. Of je nu wilt afvallen, aankomen of  meer energie wilt: een eetschema op maat zorgt ervoor dat jij je doelen bereikt.

Vetten, koolhydraten en eiwitten

Ooit waren het de vetten die slecht waren, dan weer de koolhydraten. En het is vast een kwestie van tijd voor de zelfbenoemde voedingsgoeroe’s een theorie hebben over eiwitten en overgewicht. Dan komt er weer iemand je vertellen dat hormonen de moeder van al het kwaad zijn. De ene hype volgt na de andere, what’s next?

Bij Balance leer je gewoon goed eten. Mét vetten, mét koolhydraten en mét eiwitten. Je leert welke voeding in een voor jou gezonde levensstijl past met de juiste hoeveelheden en producten die jij graag eet zodat je het goed kunt volhouden. Onze coaches geloven in helpen, niet in hypen. Geen quickfix, maar een blijvende gezonde leefstijl waar jij je prettig bij voelt en je helpt jouw doelen te behalen en behouden.

Het beste dieet is het dieet dat je het langste kunt volhouden

Welke doelen heb je? Daar pas je je voeding op aan. Op naar een optimale gezondheid. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt kweken of fitter wilt worden: een voedingsschema op maat helpt je om beter te eten. Je coach schrijft je niks voor. Hij of zij maakt wel de berekening voor jou van wat je nodig hebt aan voedingsstoffen, maar kijkt vervolgens samen met jou hoe je dit het beste kunt gaan invullen. Jouw eetschema bevat alleen voeding die je zelf graag eet en die bijdraagt aan een goede gezondheid en het mogelijk maakt jouw doel te bereiken. Goed eten is een kwestie van consistent de juiste keuzes maken.

Je coach helpt je daarbij. Het beste dieet is het dieet dat je het langste kunt volhouden.

Meer weten over voedingsadvies bij Balance Personal Training?

Wil jij meer weten over voedingsbegeleiding bij Balance? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!