Voedingsadvies

Laatste Nieuws

Voedingsadvies

Een mooi lichaam is het resultaat van een gezonde levensstijl. Iedereen snapt dat je junkfood, frisdrank en ijsjes beter kunt laten staan. Waarom lijkt dat toch zo moeilijk te zijn? Ontdek hoe jij het voor jou perfecte eetpatroon in je leven past. Of je nu wilt afvallen of gewoon meer energie wilt: een eetschema op maat zorgt ervoor dat jij je doelen bereikt.

Vetten, koolhydraten en eiwitten

Ooit waren het de vetten die slecht waren, dan zijn weer het de koolhydraten. En het is vast een kwestie van tijd voor de zelfbenoemde voedingsgoeroe’s een theorie hebben over eiwitten en overgewicht. Dan komt er weer iemand je vertellen dat hormonen de moeder van al het kwaad zijn. De ene hype volgt na de andere, what’s next?

Bij Balance leer je gewoon goed eten. Mét vetten, mét koolhydraten en mét eiwitten. Je leert welke voeding in een voor jou gezonde levensstijl past met de juiste hoeveelheden, en producten die jij graag eet zodat je het goed kunt volhouden. Je zult leren van welke voeding je dat mooie lichaam krijgt en welk eetpatroon jou meer energie geeft. Onze coaches geloven alleen in helpen, niet in hypen.

Het beste dieet is het dieet dat je het langste kunt volhouden

Welke doelen heb je? Daar pas je je voeding op aan. Op naar een optimale gezondheid. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt kweken of gewoon fitter wilt worden: een voedingsschema op maat helpt je om beter te eten. Je coach schrijft je niks voor. Hij of zij maakt wel de berekening voor jou van wat je nodig hebt aan voedingsstoffen, maar kijkt vervolgens samen met jou hoe je dit het beste kunt gaan invullen. Jouw eetschema bevat alleen voeding die je zelf graag eet en die bijdraagt aan een goede gezondheid en het mogelijk maakt jouw doel te bereiken. Goed eten is een kwestie van consistent de juiste keuzes maken.

Je coach helpt je daarbij. Het beste dieet is het dieet dat je het langste kunt volhouden.

Meer weten over voedingsadvies bij Balance Personal Training?

Stel al je vragen via het contactformulier.