Voedingsadvies

Laatste Nieuws

Voedingsadvies

Een mooi lichaam is het resultaat van een gezonde levensstijl. Iedereen snapt dat je junkfood, frisdrank en ijsjes beter kunt laten staan. Waarom lijkt dat toch zo moeilijk te zijn? Ontdek hoe jij het voor jou perfecte eetpatroon in je leven past. Of je nu wilt afvallen of gewoon meer energie wilt: een eetschema op maat zorgt ervoor dat jij je doelen bereikt.

Vetten, koolhydraten en eiwitten

Ooit waren het de vetten die slecht waren. Nu zijn het de koolhydraten. En het is vast een kwestie van tijd voor de zelfbenoemde voedingsgoeroe’s een theorie hebben over eiwitten en overgewicht. Het Voedingscentrum leert ons dat hormonen de moeder van al het kwaad zijn. En steeds meer mensen zijn aanhanger van paleodieet. What’s next?

Bij Balance leer je gewoon goed eten. Mét vetten. Mét koolhydraten. En mét eiwitten. Je leert welke voeding in een voor jou gezonde levensstijl past. Je ontdekt van welke voeding je dat mooie lichaam krijgt en welk eetpatroon je meer energie geeft. Onze coaches geloven alleen in helpen, niet in hypen.

Geen verplichte eierkoeken en groene smoothies

Welke doelen heb je? Daar pas je je voeding op aan. Op naar een optimale gezondheid. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt kweken of gewoon fitter wilt worden: een voedingsschema op maat helpt je om beter te eten. Je coach schrijft je niks voor. Hij kijkt samen met jou naar je eetschema. Je eetschema bevat alleen voeding die je zelf graag eet en die bijdraagt aan een goede gezondheid. Goed eten is een kwestie van consistent goede keuzes maken.

Je coach helpt je daarbij. (Je krijgt dus geen eierkoeken, koolhydraatvrije pasta of groene smoothies voorgeschreven… Tenzij je die heel graag eet!)

Meer weten over voedingsadvies bij Balance Personal Training?

Stel al je vragen via het contactformulier.