Nieuwe Pagina

Balance Personal Training

Balance Personal Training bestaat al sinds 2004 en we zijn gevestigd in Zeist. Daar beschikken we over een mooie trainingsruimte voor één op één training en trainen in kleine groepjes (maximaal 8 personen) en ons prachtige EGYM fitness park (maximaal 9 personen). Op de bovenverdieping bevind zich een ruimte voor coaching gesprekken, lezingen over voeding of andere interessante leefstijlgerelateerde onderwerpen of om gewoon even bij te praten met jouw coach onder het genot van een kopje koffie.

Wij zijn geen standaard fitness centrum zoals je dat misschien gewend bent. Persoonlijke aandacht voor onze leden en kwaliteit staan voorop. Of je nu een mooier lichaam wilt of meer energie of wilt herstellen van een vervelende blessure. Of je nu een ervaren fitnesser bent of helemaal niet, iedereen heeft z’n eigen redenen om naar Balance te komen.
Kom langs. Dan bekijken we samen hoe we jou kunnen helpen om te komen waar je wilt.

  • Waar staat Balance voor?

    Onze trainers staan voor je klaar om je te helpen om meer uit het leven te halen. Om jou te helpen, op weg naar een levensstijl waarmee je jouw doelen bereikt. Wat die ook zijn. We beperken ons niet alleen tot training. We kijken naar het totaal. Voeding en coaching zijn minstens zo belangrijk in het geheel. Your goal is our mission!

  • Team van zes trainer -coaches

    Niet één maar wel zes ervaren trainers staan voor je klaar. Soms heb je behoefte aan een vaste coach. En soms is het handig om de ervaring van verschillende coaches in te zetten. We bekijken altijd wie jou op dit moment het beste kan helpen om te bereiken wat je wilt.